Ανακοινώσεις

Περιβαλλοντική Έγκριση ΓΠΣ Δ.Ε. Παλαιάς Φώκαιας

Αναρτήθηκε στην κατηγορία: ΓΠΣ Δ.Ε. Παλαιάς Φώκαιας

Στις 26 Μαΐου 2020, υπεγράφη από τον Γενικό Διευθυντή Περιβαλλοντικής Πολιτικής του ΥΠΕΝ η Περιβαλλοντική Έγκριση της Τροποποίησης Γ.Π.Σ. της Δ.Ε. Παλαιάς Φώκαιας Δήμου Σαρωνικού, κατόπιν αξιολόγησης της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

Ανάρτηση ΣΜΠΕ ΓΠΣ Δ.Ε. Παλαιάς Φώκαιας

Αναρτήθηκε στην κατηγορία: ΓΠΣ Δ.Ε. Παλαιάς Φώκαιας

Στις 27 Ιουνίου 2017, μετά την έγκρισή της από τη Διεύθυνση Περιβαλλοντικών Αδειοδοτήσεων (ΔΙΠΑ) του ΥΠΕΝ και την αποστολή της σε φορείς για γνωμοδότηση, η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) ΓΠΣ Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας (νυν Δ.Ε. Παλαιάς Φώκαιας Δήμου Σαρωνικού) αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από το Δήμο Σαρωνικού, προκειμένου για τη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης.
Επιπρόσθετα, για κάθε ενδιαφερόμενο, η πλήρης Μελέτη θα είναι διαθέσιμη και στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας (Λεωφ. Σουνίου και Αγίου Γεωργίου, Παλαιά Φώκαια), από τη Δευτέρα 10 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017.

Έγκριση ΣΜΠΕ ΓΠΣ Δ.Ε. Παλαιάς Φώκαιας

Αναρτήθηκε στην κατηγορία: ΓΠΣ Δ.Ε. Παλαιάς Φώκαιας

Στις 19 Ιουλίου 2016 εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Σαρωνικού η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) ΓΠΣ Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας (νυν Δ.Ε. Παλαιάς Φώκαιας Δήμου Σαρωνικού).
Η Μελέτη, στη συνέχεια, θα προωθηθεί άμεσα στην αρμόδια Ειδική Υπηρεσία Περιβάλλοντος (ΕΥΠΕ) του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ).

Υποβολή ΣΜΠΕ ΓΠΣ Δ.Ε. Παλαιάς Φώκαιας

Αναρτήθηκε στην κατηγορία: ΓΠΣ Δ.Ε. Παλαιάς Φώκαιας

Στις 28 Ιουνίου 2016 υπεβλήθη η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) ΓΠΣ Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας (νυν Δ.Ε. Παλαιάς Φώκαιας Δήμου Σαρωνικού). Η σύμβαση της Μελέτης είχε υπογραφεί στις 8-6-2016.
Το επόμενο διάστημα η Μελέτη θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση για να εκφράσουν τις απόψεις τους οι αρμόδιοι φορείς.