Ανακοινώσεις

B2 Φάση για ΓΠΣ Δ.Ε. Βοιών

Αναρτήθηκε στην κατηγορία: ΓΠΣ Δ.Ε. Βοιών

Στις 11 Απριλίου 2018 υπεβλήθη στο Δήμο Μονεμβάσιας η Β2 Φάση της Μελέτης ΓΠΣ Δήμου Βοιών (νυν Δ.Ε. Βοιών Δήμου Μονεμβάσιας). Στη Μελέτη ενσωματώθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι που θεσμοθετήθηκαν με την ΚΥΑ υπ’ αριθμ. 46679/15-11-2017, με την οποία εγκρίθηκε η αντίστοιχη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του ΓΠΣ.

Συνάντηση για ΓΠΣ Δ.Ε. Βοιών

Αναρτήθηκε στην κατηγορία: ΓΠΣ Δ.Ε. Βοιών

Στις 30 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο Μονεμβάσιας, στους Μολάους, παρουσία εκπροσώπων του Γραφείου, του αντιδημάρχου Βοιών, κου Κουτσονικολή, και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου Μονεμβάσιας, με αντικείμενο την προώθηση της Β2 Φάσης της Μελέτης ΓΠΣ Δ.Ε. Βοιών Δήμου Μονεμβάσιας.

Έγκριση ΣΜΠΕ ΓΠΣ Δ.Ε. Βοιών

Αναρτήθηκε στην κατηγορία: ΓΠΣ Δ.Ε. Βοιών

Στις 15 Νοεμβρίου 2017, υπεγράφη από τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κο Σ. Φάμελλο, την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Λ. Κονιόρδου και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κο Ε. Αποστόλου, η ΚΥΑ για την έγκριση της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δ.Ε. Βοιών του Δήμου Μονεμβάσιας. 

Συνάντηση για ΣΜΠΕ ΓΠΣ Δ.Ε. Βοιών

Αναρτήθηκε στην κατηγορία: ΓΠΣ Δ.Ε. Βοιών

boiwn3 thumbΣτις 10 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στην Ειδική Υπηρεσία Περιβάλλοντος του ΥΠΕΝ για την προώθηση της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του ΓΠΣ Βοιών.
Συμμετείχαν η επιβλέπουσα κα Δεδούση, εκ μέρους του Δήμου ο αντιδήμαρχος κος Κουτσονικολής, εκ μέρους της Δ/νσης Χωροταξίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ο κος Μακρυνιώτης και η κα Λουρίδα και  εκ μέρους της ομάδας μελέτης ο κος Πετρολέκας.