Ανακοινώσεις

Δημόσια Διαβούλευση Β1 Φάσης ΣΧΟΟΑΠ Δ.Ε. Μυστρά

Αναρτήθηκε στην κατηγορία: ΣΧΟΟΑΠ Δ.Ε. Μυστρά

Στις 2 Ιουλίου 2020, η επικαιροποιημένη Β1 Φάση της Μελέτης ΣΧΟΟΑΠ Δήμου Μυστρά (νυν Δ.Ε. Μυστρά Δήμου Σπάρτης) αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από το Δήμο Σπάρτης, προκειμένου για τη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 20-8-2020.

Επαναϋποβολή Β1 Φάσης ΣΧΟΟΑΠ Δ.Ε. Μυστρά

Αναρτήθηκε στην κατηγορία: ΣΧΟΟΑΠ Δ.Ε. Μυστρά

Στις 19 Μαΐου 2020, κατόπιν σχετικού αιτήματος της επιβλέπουσας αρχής, υπεβλήθη η επικαιροποιημένη Β1 Φάση της Μελέτης ΣΧΟΟΑΠ Δήμου Μυστρά (νυν Δ.Ε. Μυστρά Δήμου Σπάρτης), σύμφωνα με το νέο Προεδρικό Διάταγμα Χρήσεων Γης (Π.Δ. 59/2018, ΦΕΚ 114/Α/2018). Θα ακολουθήσει η διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης, όπου θα εκφράσουν τις απόψεις τους επί της Μελέτης οι αρμόδιοι φορείς και η τοπική κοινωνία.

Συνάντηση για ΣΧΟΟΑΠ Δ.Ε. Μυστρά

Αναρτήθηκε στην κατηγορία: ΣΧΟΟΑΠ Δ.Ε. Μυστρά

Στις 4 Αυγούστου 2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Πολιτισμού, παρουσία των εκπροσώπων του Γραφείου, του Δήμαρχου Σπάρτης κου Βαλιώτη, του Αντιδημάρχου κου Αποστολάκου και της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου κας Ανδρεαδάκη – Βλαζάκη, με αντικείμενο την προώθηση της Β1 Φάσης της Μελέτης ΣΧΟΟΑΠ Δ.Ε. Μυστρά Δήμου Σπάρτης.

Συνάντηση για ΣΧΟΟΑΠ Δ.Ε. Μυστρά

Αναρτήθηκε στην κατηγορία: ΣΧΟΟΑΠ Δ.Ε. Μυστρά

mystrasΤην Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων του Γραφείου με την Επιβλέπουσα Αρχή της Μελέτης ΣΧΟΟΑΠ Δ.Ε. Μυστρά (Διεύθυνση Πολεοδομίας Δήμου Σπάρτης) στο Διοικητήριο Π.Ε. Λακωνίας, προκειμένου για μια πρώτη ενημέρωση και παροχή διευκρινίσεων επί της B1 Φάσης της Μελέτης, η οποία ολοκληρώθηκε και υποβλήθηκε στις 3-8-2015.
Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολεοδομίας, κος Λιακάκος, η Επιβλέπουσα Μηχανικός της Μελέτης, κα Καρακίτσου, και εκπρόσωποι του Δήμου Σπάρτης (κ.κ. Αποστολάκος, Αργυρόπουλος, Μπουγάδης).